Pikkuna-valokuvakilpailu

Lähetä kuvia Pikkuastasi ja voita RAHAPALKINTOJA! 💰

Ensimmäinen palkinto €150

Toinen palkinto €100

Kolmas palkinto €50

Kaikki osallistujat saavat 10 % alennuksen uusintatilauksesta!

Kuinka osallistua:

  • Lataa Pikkuna-kuvasi Facebookiin tai Instagramiin
  • Lisää lyhyt arvostelusi tuotteesta kuvan kuvaukseen
  • Mainitse @Pikkuna global julkaisussasi
  • Lisää #pikkuna -tägi

Lähetä sitten julkaisusi painamalla alla olevaa nappia! 👇

Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua Facebook- tai Instagram-tiliisi mobiilisovelluksen kautta, yritä tehdä se tietokoneelta käsin.

Lähetä julkaisusi kilpailuun

Ole luova kerätäksesi mahdollisimman paljon katsojien sympatioita! Tässä muutama vinkki parempiin voittomahdollisuuksiin:

  • Ennen/jälkeen -valokuvakollaasit houkuttelevat paljon huomiota
  • Kuvat ihmisistä tai lemmikeistä, jotka nauttivat ajastaan suojatussa ulkotilassa, vetoavat tunteisiin ja keräävät paljon tykkäyksiä
  • Valokuvat, jotka on otettu aurinkoisessa säässä, ovat kirkkaita ja houkuttelevia. Toisaalta, huonossa säässä otetut valokuvat heijastavat paremmin Pikkunan etuja ja paljastavat sen olemuksen.

Kilpailuun osallistuvat valokuvat otetaan vastaan 31.03.2024 saakka. Äänestys avataan 1.4.2024, kun valokuvien vastaanotto kilpailuun päättyy. Lähetämme sinulle erillisen ilmoituksen tästä sähköpostitse, jotta voit kertoa ystävillesi ja pyytää heitä tukemaan työtäsi.

  • Ensimmäisen sijan palkinto on €150
  • Toisen sijan palkinto on €100
  • Kolmannen sijan palkinto on €50

Kilpailun tulokset julkaistaan 15.4.2024 Rahapalkinnot saavat kolme osallistujaa, jotka keräävät eniten ääniä. Voiton sattuessa otamme yhteyttä teihin sähköpostitse, jonka annoitte kilpailuun rekisteröityessänne, seitsemän päivän kuluessa tulosten julkistamisesta palkinnon toimitustapaa varten.

Riippumatta siitä, sijoittuuko työnne palkinnoille vai ei, kaikki osallistujat saavat poikkeuksetta 10 % alennuksen uusintatilauksesta, jonka voitte käyttää itse tai antaa ystävällenne. Alennuskupongit lähetetään ennen kilpailun päättymistä. Ole kärsivällinen, teemme tämän käsin, ja se voi kestää jonkin aikaa.

Lähettämällä valokuvan ymmärrät ja hyväksyt, että Suomen Pehmeä Ikkuna -yrityksellä on oikeus, lain sallimissa rajoissa, julkaista ja käyttää missä tahansa nykyisin tunnetussa tai myöhemmin kehitetyssä mediassa, ikuisesti ja kaikkialla maailmassa, ilman rajoituksia, valokuvaasi uutisiin, julkisuuteen, tiedotukseen, kaupankäyntiin, mainontaan, suhdetoimintaan ja promootiotarkoituksiin ilman lisäkorvausta, ilmoitusta, tarkastelua tai suostumusta.

Lähetä julkaisusi kilpailuun