Instagram

Pikkuna_suomi

Facebook

Suomen Pehmeä Ikkuna

PIKKUNA - CLEARLY THE BEST WAY TO PROTECT YOUR SPACES

MADE IN FINLAND

IMPORTANT MATERIAL PROPERTIES

 • Frost resistance down to -40C
 • UV-protected material
 • Withstands with strong wing due to it's softness
 • Absolutely quiet
 • Light transmission 95%

HANDY

 • Can be rolled up
 • Absolutely safe
 • Designed for you, by you

EASY TO CLEAN

 • Does not collect dust
 • Easy to clean with water and regular soap

KUSTANNUSTEHOKKUUS

 • Hintalaskuri on avuksesi
 • Suunnittele itse ja säästä
 • Asenna itse ja säästä
 • Säästä ja nauti!
Osta nyt

VASTAUKSIA USEISIIN KYSYMYKSIIN

Ennen kuin lähdet suunnittelemaan oman terassin tai kuistisi suojaa suosittelemme tutustua tähän videoon. Jälleenmyyjämme Taloon.comin teettämä HowTo-videon avulla Pikkuna-järjestelmän ominaisuudet avautuvat helpoiten. Janne kertoo miten pehmeitä ikkunoita tulee mitata ja asentaa, sekä suorittaa tuotteen kestävyystestejä! Katso ja ihastu tuotteeseemme!

LÄPINÄKYVÄ KIRKAS KALVO

Achilles-valmistajan kalvot ovat valmistettu Japanissa sekä Pohjois-Amerikassa ja ne tunnetusti omaavat maailman parhaita kirkkaus- ja kestävyys ominaisuuksia. Meidän tuotannossa käytämme vain parhaita materiaaleja parhaan mahdollisen laatutason saavuttamiseksi.

KÄÄNTÖKIINNIKKEET

Kääntökiinnikkeet ovat nopea ja helppo tapa asentaa Pikkunoita runkoon kiinni ja pois. Ne ovat myös muovista tehtyjä, ovat suunniteltu kestämään Suomen sää-olosuhteita. Väreinä otimme valikoimaan eniten käytettyjä suomalaisia talonvärejä: valkoinen, ruskea, harmaa, musta ja beige.

HYTTYSSUOJA VERKKO

Ylivoimasen kestävä, lankavahvistettu hyttyssuojaverkko toimii samanaikaisesti monissa eri tehtävissä: suojaa hyönteisiltä, toimii osittaisena näkösuojana, mahdollistaa tilojesi tuuletuksen ja jopa suojaa auringon paisteesta! Kestää jopa lemmikkien hyökkäystä!

REUNUKSET

Reunukset takaavat Pikkuna-elementtien jäykkyyttä ja kestävyyttä. Samanaikaisesti niiden avulla elementti myös kiinnitetään runkoon, jonka vakio leveysmitta on 5cm. Mikäli alareunan kiinnitystavaksi on valittu painotasku, reunuksen leveys on 8cm ja se vakiona luetaan aukon sisämittaan mukaan. Värivaihtoehtoja ovat edelleen valkoinen, ruskea, harmaa, musta ja beige.

OVI-ELEMENTTI

Älä rajoita kulku-mahdollisuuksia ja tilaa meiltä ovi-elementin. Se voi olla niin leveäkuin ovi-aukko sen sallii. Mitoituksen tuloksena ilmoitat meille oven leveyden sekä etäisyyden vasemmasta aukon reunasta ulkoapäin katsottuna. Lisäksi vetoketjun väriksi voit valita joko valkoinen tai musta. Luonnollisesti ovi on kätevästi rullattavissa ylös!

AURINGONSUOJA KALVO

Lisää toiminnallisuutta! Tämä tyylikkään näköinen kalvoversio suojaa auringonpaisteesta sekä lisää yksityisyyttä!

HINTALASKURI KÄYTÖSSÄSI

Tämä kätevä työkalu laskee Sinulle lopullisen hinnan valmiiksi ilman piilokuluja. Pääset tilaamaan suojaasi suoraan eteenpäin tietojen syötön jälkeen

MITTAPIIRROS

Mikäli kyseessä ei ole suorakaiteen muotoinen elementti, joudut piirtämään sen paperille tai tietokoneella ja lähettämään niitä meille. Jotkut IT-taitavat asiakkaat jopa onnistuvat piirtämään mittoja suoraan valokuviin, loistavasti kelpaa! Pää-asia on, että saamme sinulta tarkkaa ja kattavaa tietoa tarpeistasi. Sen pohjalta osaamme hinnoitella ja suunnitella kohteesi oikein

TARJOUS

Sait meiltä sitovan tarjouksen sähköpostilla. Sen vahvistettuasi piirrämme tilauksesi puhtaaksi ja lähetämme takaisin mittojen tarkistettavaksi. Tämän jälkeen kirjoitamme laskun, jonka maksettua tilauksesi siirtyy tuotantojonoon. Toimitusaikamme vaihtelee viikosta kuukauteen sesongista riippuen. Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi Suomen Postin avulla.

ASENNA JA NAUTI

Huomaa, että hyvä lopputulos riippuu pitkälti siitä, kuinka hyvin olet asentanut Pikkunoita paikoilleen. Hyvä ja tasainen pingotus on mielestämme ykkösjuttu Pikkunoiden asennuksessa. Muista katsoa vinkkejä esittelyvideosta!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TARJOUSPYYNTÖ

On aina hyvä tapa lähestyä valmistajaa. Laita meille viestiä ja selosta mahdollisimman tarkkaan, mitä kaikkea haluat Pikkunoitasi olla: mitat, värit, kiinnitystavat yms.. Autamme mielellämme!

Tilata tarjous

Instagram

Pikkuna_suomi

Facebook

Suomen Pehmeä Ikkuna