Julkisivu eristys

Julkisivu on talosi kasvot. Siitä voi päättää millainen isäntä olet. Jos pidät huolta talostasi, kiinnitä huomiota sen julkisivun oikeaan eristykseen. Julkisivun eristäminen saa sen roolin suojana epäsuotuisilta ulkonaisilta olosuhteilta uudelle tasolle ja pidentää sen käyttöiän. Lisäeristyksen jälkeen se varmasti kestää pakkaset, sateet ja kovat pohjoiset tuulet. Jos haluat sekä lisätä talosi asumismukavuutta ja energiatehokkuutta että säästää rahat ylimääräiseen lämmitykseen lämpöhukan takia, niin ota pikaisesti yhteyttä meihin. Autamme mielellämme sinua valitsemaan URSA levyeristeet toiveidesi mukaan erinomaisella hinnalla verkkokaupassamme osoitteessa eristekeskus.fi!

 

Julkisivu eristys

 

Julkisivueristeiden valinnassa paljon riippuu itse julkisivun materiaalista ja myös julkisivun lajista. Julkisivun eristämiselle tarkoitetut eristeet jakautuvat levy- ja mattoeristeisiin. Levyeristeet sopivat hyvin puusta, betonista ja tiilistä valmistettuihin rakenteisiin. Vuorostaan ne voivat olla pehmeitä, joiden pitää olla mitoiltaan eristettävää seinää paksumpia, ja jäykkiä, joiden asennuksen aikana pitää käyttää saumavaahtoa, jotta eriste olisi tiiviisti kiinni pinnassa. Mattoeristeitä kiinnitetään pintoihin kiinnikkeiden avulla.

Jos olet päättänyt eristää talosi julkisivun, voit valita yleisimmistä vaihtoehdoista, joihin kuuluvat rapattu julkisivu ja tuuletettu julkisivu. Ensimmäiseksi mainittu rakenne suojaa talosi lämpötilaeroilta ja antaa sille erinomaiset arkkitehtuuriset muodot. Toinen rakenne on kuitenkin universaalisempi, koska suojaa tuulilta ja tehokkaasti poistaa vesihöyryä ja kosteutta, jotka pääsevät ulkonaisen päällysteen läpi.

Rapatun julkisivun eristys tehdään lämpötilassa vähintään +5 ° C kuivalla säällä. Aloita URSA facade eristeiden kiinnittäminen alhaalta liimaamalla levyt vaakasuoraan yhteen riviin. Liimattujen levyjen asentaminen uudelleen ja levyn asennon muuttaminen muutaman minuutin kuluttua liimaamisen jälkeen ei ole sallittua. Jos talosi seinän kantavuus on alhainen, kiinnitä URSA levyeristeet mekaanisesti tapeilla. Eristeen päälle aseta vahvistusverkko. Tasoituslaastikerros tulee levittää sitten aikaisintaan kolmen päivän kuluttua. Rappaa eristetty julkisivu 5–25 ° C: n lämpötilassa.

Tuuletetun julkisivun voit tehdä näin. Asenna eristelevyt siten, että ne eivät vahingoitu. Kiinnikkeenä voit käyttää mekaanisia siteitä. Tapin seinämateriaaliin upotuksen syvyys riippuu seinämateriaalin kantokyvystä. Kaksikerroksisen eristeen tapauksessa ulkokerroksessa käytä materiaalia, johon on asennettu tuulensuoja tai URSA facade, ja sisäkerroksessa käytä URSA mineraalivilla materiaalia. Asennustöitä ei tule suorittaa sateen aikana, koska eristys voi kastua. Julkisivun eristämisen jälkeen varmista, että eristyslevyjen ja ulkoverhouksen välillä on vähintään 20 mm: n tuuletusrako. Se reguloi kosteutta ja vesihöyryjen poistumista. URSA mineraaliviila käytettäessäsi et tarvitse käyttää tuulensuojaa, koska ne on laminoitu toiselta puolelta lasikuitulla, joka toimii tuulensuojana. Rakennus- ja palomääräysten mukaan materiaaleilla ei ole käyttökorkeutta koskevia rajoituksia.

URSA julkisivueristeiden puolesta puhuu se, että ne vetävät vertoja lämmöneristyskyvyltään ja energiatehokkuudeltaan tunnetuille Isover rkl facade-eristeille. Mutta niiden hinta Isover facade-eristeiden hintaan verraten saattaa yllättää ja saada sinut kurkistamaan pikemmin verkkokauppaamme eristekeskus.fi, jossa teemme usein edullisia tarjouksia!