LASIVILLA

Lasivilla on mineraalivillan laji, jota eri tavalla käytetään rakennuseristeenä. Tällä tuotteella on hyvä äänen- ja lämmöneristyskyky. Se on luokiteltava mineraalivilloihin samankaltaisen kivivillan kanssa. Markkinoilla lasivillaeristeitä tarjotaan esimerkiksi rullamuodossa ja levymuodossa. Jos eristyskysymys nousee esiin, pitää kääntää katse kohti Netraudan verkkokauppaa! Paitsi lasivillaa meidän verkkokaupastamme voit löytää ja ostaa kaikki tarvittavat materiaalit ja tuotteet rakentamista ja remonttia varten. Ihan samasta osoitteesta, mitä kätevää!

Lasivillan hyviä puolia

Valtaosa lasivillasta on valmistettava lasisista jätteistä. Siksi lasivilla on ympäristöystävällinen tuote, koska sen valmistuksessa käytetään hyödyksi kierrätysmateriaaleja. Turvallisuuden näkökulmasta lasivilla on myös hyvä, sillä luonnoltaan se ei voi palaa. Tällä mineraalivilloihin kuuluvalla materiaalilla on erinomainen lämmön- ja ääneneristyskyky. Lasivillaa on mahdollista käyttää esimerkiksi ulkoseinissä, väliseinissä ja alakatossa. Lasivilla voi muuten olla levymuodossa. Tässä tapauksessa on tosi helppo käsitellä sitä, koska levyt eivät muuta alkuperäistä muotoaan. Lisäksi niiden asentaminen on helppoa. Jos tarvitsee muuttaa lasivillan levyjen kokoa tai mallia niitä voi leikata. Leikkurit tätä varten löytyvät myös samasta paikasta – Netraudan verkkokaupasta. Rakennustyösi sujuvat hyvin nopeasti, jos tilaat leikkurit jo tänään!

Hyvä eriste takaa turvallisuuden ja mukavuuden

Kodissa asuminen on mukavaa ja huoletonta vaan silloin, kun lämpötilä kodin sisällä pysyy haluttavana. Lasivilla on laadukas eristysmateriaali, joka estää kylmän ilman pääsyä asuintilan sisään ja lämpimän ilman pääsyä ulos. Hyvä eriste auttaa pienentäämään kustannuksia lämmitykseen, siksi se on energiatehokas. Huolellisesti tehdyn eristämisen ansiosta ulkoa tai naapurin asunnosta kuuluvat äänet eivät häiritse. Lasivilla on paloturvallinen valinta, joka vie huolia pois. Tutustu Netraudan laajaan valikoimaan, joka sisältää lasivilloja ja muita eristämistarvikkeita ja työkaluja, ja tilaa ne nopeasti ja helposti!

Nothing found.