Talon eristys

Etkö tiedä miten voit muuttaa kylmää taloasi tai mökkiäsi viihtyisäksi lämpimäksi paikaksi? Vai tarvitset jotain vanhan lempitalon eristämiseen? Nykyaikaisiin rakennuseristeiden markkinohin on tosi helppoo sotkeutua, koska joka rakennusainekauppa tarjoaa paljon materiaaleja sekä sisäpuolista lämmöneristystä että ulkorakennuksen eristämistä varten. Niiden avulla saat tehokkaan ja kestävän talon eristyksen tai vaikkapa talon lisäeristyksen, jos tätä riittää.

 

 

Sellaisia rakennuseristeitä löytyy verkkokaupastammekin eristekeskus.fi. Niiden keskellä erityinen asema on URSA XPS-eristeillä. Niitä voi käyttää sekä katon ja seinien eristykseen asuintiloissa että kylmien tallien ja muiden kylmien rakennusten eristämiseen. Eristekeskus.fi voi tarjota URSA-eristeitä eri muodoissa, muun muassa URSA rullaeristeitä ja URSA levyeristeitä.

Meidän verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät URSA facade – puolitiukat lasivillasta valmistetut levyt, joita on käsitelty vettä hylkivällä lisäkkeellä. Niillä on vain yksi puoli. URSA facade eristeillä on myös erinomaiset akustiset ominaisuudet. Ne eivät vaadi lisätuulensuojausta. Enimmäkseen URSA facade eristeillä on tarkoitus kerrostalojen ja muiden korkeuden takia tuulille avattujen kylmien rakennusten eristämiseen. Niitäkin voit tilata jo tänään suuressa verkkokaupassamme eristekeskus.fi.

URSA rullaeristeillä on hyvä ekologisuus ja hinta-laatusuhde. Sen lisäksi pakkaustyyppi on tosi mukava. URSA rullaeristeet sopivat käyttöön millä tahansa vaakapinnoilla: alakatoilla, harjakatoilla, lattialla ja ullakoissa. Ne ovat luotettavia ja varmoja vaihtoehtoja talon eristyksessä. Suosittelemme niitä mökkisi ja kylmän tilasi eristämiseen edullisella hinnalla meidän verkkokaupassa eristekeskus.fi.

URSA levyeristeiden suljettu solurakenne takaa äärimmäisen alhaisen lämmönjohtavuuden ja korkean lämmöneristystason, joten se sopii erinomaisesti Suomen pakkasiin ja säilyttää lämpimänä minkä tahansa kylmän tilan tai rakennuksen. Sellaisissa rakennuseristeissä on mahtavat mekaaniset ominaisuudet, esimerkiksi 300 kPa puristuslujuus. Sen takia, että URSA levyeriste on rakenteeltaan vettä imemätön, se on huippuluokkainen ratkaisu samaan aikaan sisäpuoliseen lämmöeristykseen ja ulkopuoliseen, varsinkin vanhojen talojen kattojen, eristykseen. Meidän URSA XPS-eristeet ovat helposti asennettavia ja työstettäviä. Siis tutustu niihin aikailematta osoitteessa eristekeskus.fi!

Kaikki edellä mainitut rakennuseristeet ovat jo ansainneet ison suosion asiantuntijoiden ja tavallisten talonsa lisäeristystä tarvitsevien kuluttajien keskuudessa. URSA XPS eristeet ovat tiukkoja, pitkään kestäviä, hyvin käyttäytyvät pakkasessa ja välittömässä kosketuksessa maaperään ja pohjaveteen. Niitä voi suositella kylmän mökin eristämiseen, koska ne kestävät biologisia vaikutuksia kasvillisuuden ja muiden eliöiden puolelta. Tarvitsetko kylmän tallin eristämistä? Onko sinulla jokin muu kylmä tila, jota pitäisi eristää? Me autamme sinua taas! URSA XPS eristeiden plussana on mahdollisuus suojata kylmyydeltä maanalaisiakin rakennuksia tai maan tasalla olevia. Klikkaa vaan nettiselaimesi hakukenttää, syötä sinne osoite eristekeskus.fi ja pääse heti rakennuseristeiden suureen maailmaan, missä voit löytää mitä tahansa talon ja tilojen eristämiseen edullisella hinnalla!