Pikkuna Fototävling

Skicka in foton av din Pikkuna och vinn KONTANTPRISER! 💰

Första pris €150

Andra pris €100

Tredje pris €50

Alla deltagare får 10 % rabatt på en upprepad beställning!

Hur man deltar:

  • Ladda upp ditt foto av Pikkuna på Facebook eller Instagram
  • Lägg till din korta recension av produkten i fotobeskrivningen
  • Nämn @Pikkuna global i din publicering.
  • Lägg till #pikkuna -taggen

Sedan skickar du in din publicering genom att trycka på knappen nedan! 👇

Om du har svårigheter att logga in på ditt Facebook- eller Instagram-konto med hjälp av mobilwidgeten, försök att göra det från en dator istället.

Skicka in din publikation för tävlingen

Var kreativ för att få så många tittarsympatier som möjligt! Här är några tips för större chans att vinna:

  • Kollage med före/efter bilder drar till sig mycket uppmärksamhet
  • Bilder på människor eller husdjur som njuter av sin tid i ett skyddat utomhusutrymme väcker känslor och samlar många gillanden
  • Foton tagna i soligt väder blir ljusa och attraktiva. Å andra sidan, foton tagna i dåligt väder återspeglar fördelarna och avslöjar essensen av Pikkuna bättre.

Bilder för deltagande i tävlingen accepteras till och med den 31.03.2024 . Öppen röstning börjar den 1.4.2024 när insamlingen av fotografier till tävlingen avslutas. Vi skickar dig ett separat meddelande via e-post så att du kan berätta för dina vänner och be dem stödja ditt arbete.

  • Första platsens pris är €150
  • Andra platsens pris är €100
  • Tredje platsens pris är €50

Tävlingens resultat kommer att publiceras den 15.4.2024 . De tre deltagare som samlar flest röster kommer att få kontantpriser. Vid vinst kommer vi att kontakta dig via e-post du angav vid registreringen för tävlingen, inom sju dagar efter tillkännagivandet av resultaten, för att ordna leveransen av priset.

Oavsett om ditt bidrag vinner pris eller inte, kommer alla deltagare att få en 10 % rabatt på en framtida beställning som du kan använda själv eller ge till en vän. Rabattkuponger kommer att skickas innan tävlingen avslutas. Ha tålamod, vi gör detta manuellt och det kan ta lite tid.

Genom att skicka in ett foto förstår och godkänner du att Suomen Pehmeä Ikkuna ska ha rättigheten, där det är tillåtet enligt lag, att publicera och använda ditt foto i alla medier som nu är kända eller framöver utvecklas, för all framtid och över hela världen, utan begränsningar, för nyheter, publicitet, information, handel, reklam, PR och marknadsföringsändamål utan ytterligare ersättning, meddelande, granskning eller samtycke.

Skicka in din publikation för tävlingen