Mjuka fönster

PIKKUNA - DET KLARASTE SÄTTET ATT SKYDDA DINA UTERUM

Pikkuna skyddar från damm, vind, regn, snö och från insekter. Med dess hjälp förlängs utesäsongen märkbart. Pikkuna passar utmärkt till alla olika sorters formade öppningar. Dess vanligaste användningsområde är altaner, verandor, däck, stall, grillkåtor och till och med balkonger.

Tehty Suomessa

PIKKUNA - DET KLARASTE SÄTTET ATT SKYDDA DINA UTERUM

Pikkuna skyddar från damm, vind, regn, snö och från insekter. Med dess hjälp förlängs utesäsongen märkbart. Pikkuna passar utmärkt till alla olika sorters formade öppningar. Dess vanligaste användningsområde är altaner, verandor, däck, stall, grillkåtor och till och med balkonger.

Tehty Suomessa
Tehty Suomessa

MATRIALETS VIKTIGASTE EGENSKAPER

 • Frostbeständighet upp till -40C
 • UV-skyddat material
 • Klarar av stormvindar tack vare dess mjukhet
 • Fullständigt ljudlös
 • Ljusinsläpp 95%

FUNKTIONALITET

 • Kan rullas upp
 • Mycket säker
 • Planera enligt just dina behov
 • Olika sätt att fästa
 • Inga problem med lovansökan

RENGÖRING

 • Samlar inte damm
 • Lätt att rengöra med vatten och vanlig tvål

KOSTNADSEFFEKTIVITET

 • Priskalkylatorn är till din hjälp
 • Planera själv och spara
 • Installera själv och spara
 • Spara och njut!
Köp här

Pikkuna-appen nu tillgänglig i AppStore och Google Play!

Räkna ut priset och beställ här eller ladda ner Pikkuna-appen! Nu tillgänglig i  AppStore och i Google Play.

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

Innan du börjar planera din egen altans eller verandas skydd rekommenderar vi att du bekantar dig med denna video. Våra återförsäljare på Taloon.com har gjort en HowTo-video som visar Pikkuna-systemets egenskaper på ett enkelt sätt. Janne berättar hur man ska mäta och installera pikkuna och utför dessutom en del tester för att se vad produkten klarar av!

Se och bli förtjust i vår produkt!

 

Karsten H. Brønnum
Karsten H. Brønnum
2023-01-22
I very rarely give 5 stars as there should always be room for the extraordinary, the better than expected. This is one of the rare cases. Perfect product, speedy delivery and follow-up and impressive afterservice. Great job! My unconditioned recommendation.
Александра Котсалайнен
Александра Котсалайнен
2022-04-05
Hieno ratkaisu! Olen tyytyväinen tulokseen.

Pikkunas olika filmtyper


Filmerna från tillverkaren Achilles produceras i Japan och i Nordamerika. Det är allmänt känt att deras egenskaper i ljus och uthållighet hör till världens bästa. I vår produktion använder vi endast pålitliga material för att uppnå högsta nivå av kvalitet.

 • Frostbeständighet upp till -40C
 • UV-skyddat material
 • Klarar av stormvindar tack vare dess mjukhet
 • Fullständigt ljudlös
 • Ljusinsläpp 95%

PVC KLAR FILM - EN KLASSIKER

PVC förlorar elasticiteten under riktigt kyligt väder och klarar inte av mekanisk belastning – som till exempel vikningar eller rullning. Därför rekommenderar man inte att instellera dessa där temperaturen blir kallare än 5+C. Däremot klarar en färdigt installerad film även svår kyla. 

 

PVC Solskyddsfilm

Mer funktionalitet! Denna eleganta filmversionen skyddar från solen och ökar enskildheten!

 

Myggnät

Överlägset det mest hållbara och trådförstärkta myggnätet har många olika funktioner: det skyddar från insekter, det fungerar delvis som insynsskydd, möjliggör vädring samt skyddar från solen! Den klarar till och med av anfall av husdjur!

Fästanordningar


Pikkuna-elementen är väldigt lätta att installera i alla träytor och oftast kräver de ingen skild stomme.

Om det är nödvändigt med en extra stomme rekommenderar vi en 48×48 träplanka som det är lätt att fästa Pikkunat vid.

Till Pikkunas alla sidor är det möjligt att välja en passande fästanordning.

Läs mer

DÖRRELEMENT

Begränsa inte möjligheterna till genomgång och beställ ett dörrelement med dragkedja från oss. Den kan vara så bred som öppningen tillåter. Mät öppningens inre mått samt avståndet från vänsterkantens öppning utifrån sett. Man kan dessutom välja vit eller svart dragkedja och naturligtvis kan den smidigt rullas upp!

KANTERNA

Kanterna garanterar Pikkuna-elementens stadighet och hållbarhet samtidigt som elementen fästs i stommen med hjälp av dem. Stommens standardmått är 5 cm. Om man valt viktficka som fästanordning är den nedre kantens bredd 8 cm och dess standard utläses enligt öppningens inre mått. Färgalternativen är vit, brun, grå och beige.

Försäkra kvaliteten

Beställ GRATIS prov och försäkra kvaliteten

Bättre att röra en gång än att se på foton och videon hundra gånger. Därför erbjuder vi gratisprov till alla som vill lära känna Pikkuna bättre.

Beställ prov

Vad kostar det och hur beställer man?


REKTANGULÄR ELLER TRAPETSFORMAD ÖPPNING

Om det är frågan om rektangulära element eller en trapetsformad öppning (framsida eller gavel) kan du beräkna priset på Pikkunat och beställa direkt från nätsidan.

WEBBUTIK

ANNAN FORMAD ÖPPNING

Om det inte är frågan om ett rektangulärt eller ett trapetsformat element till framsida eller gavel behöver ni skissa en ritning på ett papper eller på datorn och skicka det till oss.

KONTAKTA OSS

GODKÄNNANDE AV RITNINGAR

Ni får en renskriven ritning av oss grundat på er grundinformation, efter att ritningen har kontrollerats och möjliga ändringar slutförts påbörjas beställningen.

PRODUKTION OCH LEVERANS

Vår leveranstid varierar mellan en vecka och en månad beroende på säsong. Er beställning levereras till er hemadress med ett transportföretag.

INSTALLERA OCH NJUT

Observera att ett bra slutresultat ofta beror på hur bra man installerat sina Pikkunat. En bra och jämn spändhet är enligt oss nummer ett när det kommer till installation av Pikkunat. Titta på tipsen i videon!

MÅTTBESTÄLLNINGSVARA

Pikkuna duk

Den eftertraktade kvalitetsbiprodukten från Pikkuna är nu till salu! Ett skräddarsytt möbelskydd som är gjord för att passa dina möblers mått. Det 0,75 mm tjocka, rektangulära, reptåliga och UV-skyddade högkvalitativa materialet skyddar dina möbler året runt, även utomhus.

Beställ

KONTAKTA OSS

Instagram

Pikkuna_suomi

Facebook

Suomen Pehmeä Ikkuna

KONTAKTA OSS

Det är alltid bra att kontakta tillverkaren. Skicka ett meddelande till oss och förklara så noggrant som möjligt hurudana du önskar att dina Pikkunat ska vara: mått, färg, fästanordningar mm. Vi hjälper gärna!


Skicka dokument genom att trycka eller dra med musen hit
Du kan skicka 5 dokument med JPG, JPEG, BMP, GF, PNG, PDF, DOC, DOCX-noggrannhet som mest 5 MB.
Ändra informationen och skicka offertförfrågan igen.
Tack, ditt meddelande har mottagits. Du kan skicka ett nytt meddelande genom att trycka OK.