TARJOUSPYYNTÖ

Mikäli kyseessä ovat suorakaiteen muotoiset elementit (kuten vasemman ohjepiirustuksen elementti 1 tai 2), voitta laskea hinnan ja tehdä tilauksen suoraan tästä linkistä. Teidän tulee vain mitata ja syöttää elementinne leves ja korkeus vastaaviin kentiin. Lisäksi täytyy valita reunusten väri(t) ja kiinnitystavat. Näiden tietojen perustella teetämme piirustuksia ja lähetämme asiakkaalle hyväksyttäväksi. Elementtien kiinnityspisteet ovat tarpeen mukaan myös muokattavissa.

Mikäli kyseessä ei ole suorakaiteen muotoinen elementti, kuten esimerkiksi kuvan Elementti 3, voitte lähettää meille Tarjouspyynnön joko käsin piirtämällä piirustuksen tai SketchUp - työkalun avulla. Tarjouspyyntö on tarpeen jos:

Epätavallinen aukon muoto

Ikkuna-aukon muoto ei ole suorakaide, kuten kuvan elementti 3.

Aukon kohdalla este

Pehmeä lasitus mahdollistaa tehdä ikkuna-elementtiin aukkoja, joten voitte suunnitella lasituksen muotoa täysin vapaasti.

kiinnitysten kohdalla esteitä

Ikkuna-elementtien runko joskus rajoittaa suunnitelua. Esimerkiksi talonne on pyöröhirrestä tehty rakennus tai tulevan ikkuna-elemntin kohdalla on asennettu ulkovalaisin tai jokin muu este. Voitte siis mitoittaa ja mainita kiinnityspisteitä teettämässänne piirustuksessa valmiiksi.

Reunukset yli 5cm

Toivottu reunuksen paksuun on yli 5cm. Huomioikaa, että leveys 5cm on minimileveys, jotta kiinnitys onnistuu oikein. Voitte siis tilata paksumman/leveämmän reunuksen eikkuna-elementeille, mutta pyydämme myös huomioimaan, että useimmissa tapauksissa 5cm on optimaalinen reunusten paksuus.

Work process

esimerkkejä piirustuksista

Piirustuksessa täytyy olla

  • Elementtien lukumäärä ja niiden mitat
  • Reunusten toivotut paksuudet ja värit
  • Oviaukkojen mitat ja sijoitus elementissä
  • Loveukset elementeissä, jos ne ovat tarpeen
  • Elementin kiinnityskohdat tarvittaessa

Work process

Lähetä TARJOUSPYYNTÖ

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Mikäli jokin asia mietityttää, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tarjouspyyntö

Voitte lähettää meille Tarjouspyynnön. Tätä varten pyydämme laatimaan haluamastanne pikkunasta erillispiirustuksen kaikkine mittoineen ja toivomuksineen (esim. SketchUp - työkalun avulla tai ihan vain käsin).
Lisää tiedostoja painamalla tai raahaamalla ne hiirellä tähän
Voit lisätä enintään 5 tiedostoa JPG, JPEG, BMP, GIF, PNG, PDF, DOC, DOCX-tarkkuudella ja enintään 5 MB.
Korjaa tiedot ja lähetä tarjouspyyntö uudelleen.
Kiitos, viestisi on vastaanotettu. Voit lähettää uuden viestin painamalla OK.