XPS-eristeet

Haluatko että talosi on lämmin ja terveellinen? XPS-eriste on tosi tehokas keino sitä varten. Meidän valikoimastamme voit löytää erimalliset ja erikokoiset eristeet suulakepuristetusta polystyreenistä, joita on tarkoitettu seinälle, katolle ja rossipohjalle. Kun käytät URSA XPS-eristeitä sinun ei tarvitse hankkia erillisiä tuulensuojalevyjä eikä höyrysulkuja, koska näillä alykkäästä materiaalista valmistetuilla eristeillä on jo molemmat ominaisuudet. Valitse suorareunainen tai pontattu malli ja näet kuinka helppoa on nyt rakentaminen. Luotettavien valmistajien laadukkaat XPS-eristeet voit aina tilata edullisella hinnalla Eristekeskus.fiista!

 

XPS-eristeet on älykäs rakennusmateriaali

XPS eli toisin sanoen suulakepuristettu polystyreeni on tärkeä osa toimivaa ja laadukkaasti järjestettyä rakentamista. Meiltä löytyy laaja valikoima levymuotoisia eristeitä. Nämä XPS-eristeet erinomaisesti sopivat pohjoisen haastaviin sääolosuhteisiin. Levyjä kehitetään ottamalla lukuun rakentamisen turvallisuutta ja sitä, miten sää vaikuttaa rakennusaineisiin. XPS-eristeiden älykäs materiaali kestää kosteutta. Lisäksi siitä ei tule ravinto pienille eliöille eikä se homehdu. Sulakepuristetusta polystyreenistä ei vapaudu myrkyllisiä yhdisteitä vaan se säilyttää sisäilman puhtautta. XPS-eristeiden tiiviys on taattu erityisellä täysin suljetulla solurakenteella. Levyillä on pitkä käyttöaika koska ne eivät murennu eivätkä lahoa. Tilaa URSAn ja muiden valmistajien huippulaatuiset eristeet jo tänään!

 

Huippukestävät XPS-eristelevyt edullisesti Eristekeskus.fiista

Jos haluat maksaa laadusta kohtuullisen hinnan, olet valinnut oikeaan osoitteen. Eristelevyjen hyvin pitkä käyttöaika säästää rahasi monen vuoden kuluessa. XPS-eristeiden puristuslujuus pysyy korkealla tasolla pitkään. Niiden pitkäikäisyys perustuu myös ainutlaatuiseen kykyyn kestää kosteutta. Eristelevyt ei myöskään vety pitkään, siksi ne ovat tosi hyödyllisiä routaeristämisessä. Paitsi lämmöneristyskykyä ja pitkäikäisyyttä XPS-eristeiden plussana on tilan säästäminen. Valitse kaikki tuotteet kestävää ja turvallista rakentamista varten Eristekeskus.fiin laajasta valikoimasta.

Nothing found.