Tule Pikkunan jälleenmyyjäksi alueellasi!

Jos olet muutenkin rakennusalalla ja/tai muutenkin teet rakennushommia alueellasi, sinulla on hyvä mahdollisuus laajentaa toimintaasi varsinaisen työn ohessa ja saada lisää tuloa.

Pikkuna yrityksenä

Suomen Pehmeä Ikkuna Oy(Pikkuna.fi) on muoviteollisuuden tuotteiden innovatiivinen valmistaja ja kehittäjä. Yhtiö tuo markkinoille vaihtoehtoista tuotetta tavanomaiselle lasitukselle kustannus- sekä energiatehokkaasti käyttämällä tuotannossaan kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, tuotteitta valmistetaan Suomessa.

Pikkuna-tuotteet ovat saaneet kotimarkkinalla erittäin postitiivista palautetta. Yrityksellä ei tällä hetkellä ole markkinalla kilpailijoita ja se pyrkii vahvistamaan asemansa kehittämällä tuotteita yhä paremmin vastamaan Suomen ilmaston olosuhteita sekä keksimällä uusia asennusratkaisuja.

Mittaus- ja asennuspalvelut

Vaikka tuottemme on suurelta osin ns. Tee-se-itse mallia, monet asiakkaat toivovat paikallista mittaus- ja asennustaitoja omaavaa toimijaa avukseen. Jos olet muutenkin rakennusalalla ja/tai muutenkin teet rakennushommia alueellasi, sinulla on hyvä mahdollisuus laajentaa toimintaasi varsinaisen työn ohessa ja saada lisää tuloa.

Tarvitsemme sinut

Pikkuna-tuotteiden jälleenmyyjäksi ryhtyminen on erittäin helppoa: kaikki tuote-esittelymateriaalit ohjeineen löytyvät netistä ja someesta. Ei mitään vanhanaikaisia paperisia esitteitä ja esittelytiloja, vaan tuotteestamme kertovat lukuiset valokuvat, videot, selkeät ohjeet sekä asiakkaiden positiiviset palautteet ja arvostelut.

Pää-asiallisena työkaluna toimii Pikkuna-mobiilisovellus, jonka avulla pystyt suunnittelemaan, havainnollistamaan ja tilaamaan tuotteitamme helposti ja vaivattomasti. Lisäksi myyntineuvottelijamme on aina valmis auttamaan sinua myynnin alku- ja perehdytysvaiheessa tai erityisen vaativassa projektissa.

Mikäli kiinnostut, ota yhteyttä niin kerromme lisää!